Friday, 12 October 2012

Kami budak baru je nak belajar..*_*


alahai... nak buat templete untuk blog nie pun nak kena habiskan satu hari suntuk.. dari pagi tadi sampailah petang nie baru dapat buat.. nie pun belum puas hati lagi sebab nak tukar lagi templete dengan yang lain sebab yang first tadi tu try2 je dulu.. alih2 dapat juga.. nak cakap aku nie buta IT tapi pandai juga tangan aku nie korek sana sini laptop nie nanti. Huhh.. tak pe lah. Budak baru belajar la katakan.. nie pun tengah cari idea nak buat blog yang macam mana. 

No comments:

Post a Comment