Thursday, 11 October 2012

Baru je buat blog nie.. Blog nie spesial sikit sebab create masa umur genap 18 tahun.. Tapi masa nak buat tu punya lah banyak masalah sampai habis satu badan digaru sebab dah blur sangat.. Dulu ada orang sudi nak tolong buatkan, taknak. Alasan --> tak tau nak buat apa dengan blog nie nanti. So, sebab sekarang dah tahu nak buat apa, terjadilah blog ni. Blog nie aku bagi nama, Shout IT Out LouD! Reason? kadang2 ada masanya kita tak dapat nak suarakan ketidakpuasan hati kita secara face 2 face, straight to the face, dan macam2 lagi la. Untuk mengurangkan sedikit ketidakpuasan itu, jadi blog nie la tempat nya kita nak cakap apa yang tak puas hati tu.. Lega sikit.. LoL. Mana tahu ada sapa2 yang understanding ke. .. So, just shout it out loud!

No comments:

Post a Comment